Indepartare adezivi

Curatare adezivi
Tehnica de indepartare adezivi pentru orice tip de pardoseala

Uneori pardoselile pot fi acoperite de carpete, mochete, linoleumuri, sau de diferite module de birou, care au fost lipite de suprafata de piatra cu ajutorul unor adezivi. In procesul de intretinere a suprafetelor din piatra naturala sunt necesare interventii pentru a indeparta acesti adezivi sau chiturile ce lasa urme nedorite. Este nevoie de interventia unei echipe de profesionisti cu experienta, ce cunosc toate modalitatile eficiente de a indeparta urmele de adezivi de pe diferite tipuri de piatra.

In functie de natura adezivului, dar si de particularitatile de suprafata ale pietrei naturale, pot fi utilizate diferite substante – solventi non-acizi, detergenti, si alte produse special destinate eliminarii acestor tipuri de reziduuri. Unele dintre acestea au o eficienta sporita pentru anumite tipuri de pietre sau de adezivi. Suprafata din piatra trebuie evaluata pentru a se alege cea mai buna modalitate de indepartare a adezivilor. Piatra va fi astfel curatata si expusa unor tratamente ulterioare de reconditionare.

Indepartare adezivi si alte reziduuri de pe piatra naturala

Indepartarea adezivului nu este un lucru usor, mai ales atunci cand a stagnat mult timp pe suprafata din piatra. Este nevoie de echipamente si solventi speciali, dar mai ales de indemanare si rabdare. Dupa indepartarea mochetelor si a altor elemente ce acopera piatra, se aplica pe suprafata un solvent lichid, care se lasa sa actioneze cateva minute asupra adezivului.

Daca inca mai persista urmele vizibile, se poate utiliza atunci un detergent special, necaustic, ce este frecat pe suprafata pentru indepartarea totala a tuturor reziduurilor. Detergentul trebuie sa fie mereu agitat cu ajutorul unor lavete din microfibre, pentru a nu se usca pe suprafata. Daca suprafata este de dimensiuni mari, se lucreaza gradual, pe portiuni mai mici. Dupa ce si-a facut efectul timp de cateva zeci de minute, detergentul este indepartat, odata cu ultimele resturi de adeziv sau chit.

Suprafata din piatra este acum curatata de toate urmele de adeziv si este pregatita pentru spalare, uscare sau alte tratamente ce ii pot imbunatati aspectul. Fiecarei suprafete din piatra i se va efectua un tratament specific de indepartare adeziv, in functie de caracteristici si de nivelul de reziduu aflat pe aceasta.

Adezivul trebuie sa se inmoaie, dar e posibil ca unele portiuni vechi sa fie inca rigide. In acest caz se intervine mecanic, folosind o racleta pentru a indeparta resturile mai dure de pe suprafata.

In functie de cerintele clientului si particularitatile pardoselilor se poate opta doar pentru o parte dintre aceste operatiuni. Bineinteles ca pentru un efect de durata recomandam realizarea unui serviciu complet de curatare. Ia legatura cu noi pentru a ne spune ce tip de piatra detii si care este suprafata acesteia.

De asemenea, ne deplasam la domiciliul tau pentru a evalua la fata locului gradul de deteriorare al pietrei si etapele necesare in procesul de indepartare a adezivilor.

Beneficiaza de ajutorul unor profesionisti, atunci cand doresti indepartarea adezivilor de pe orice tip de suprafata!

Fiind un tratament ce necesita solventi si detergenti specifici, precum si echipamente si experienta in aplicarea acestora pe diferitele tipuri de piatra, este recomandata apelarea la ajutorul unei echipe profesionale, ce se ocupa de astfel de demersuri. Master Stone Clean este o firma cu prestigiu si experienta, ce ofera servicii complete de tratare a pietrei naturale. Calitatile acestui material sunt cel mai bine puse in valoare atunci cand piatra este expusa si curata, dupa ce sunt indepartate toate reziduurile inutile.

Dupa indepartarea unui linoleum, a unei mochete sau oricarui alt obiect ce a fost lipit cu adeziv de o suprafata de piatra, vor ramane urme si resturi de adezivi, care pot deveni problematici datorita rigiditatii si a faptului ca adera puternic la suprafata.

Specialistii companiei se pot ocupa de orice suprafata de piatra naturala pentru o indepartare eficienta a adezivilor sau a altor resturi ramase in urma inlaturarii mochetelor, carpetelor sau linoleumurilor. Acestia vor face mai intai o evaluare a suprafetei, pentru a-ti recomanda care este cel mai eficient tratament pentru piatra naturala.

Indepartare Adezivi
Echipa dispune de echipamente si substante special concepute pentru a indeparta cu usurinta orice urma de adeziv. Alte atuuri constau in rabdarea si indemanarea necesare pentru a garanta cel mai bun rezultat. De la evaluarea starii suprafatei, aplicarea solventilor si pana la ultimele curatari si retusuri, profesionalismul se va vedea in fiecare actiune si mai ales in rezultatul final. Piatra naturala are nevoie de cel mai bun tratament pentru a-si arata calitatile.
Piatra naturala are nevoie de cel mai bun tratament pentru a-si arata calitatile
Alege astfel o echipa cu experienta, axata pe obtinerea unor rezultate eficiente si durabile. Serviciul de indepartare adezivi piatra naturala va fi efectuat cu pricepere si dedicare. Apeleaza la ajutorul acordat de Master Stone Clean si bucura-te de stralucirea pietrei naturale.