Lustruire

Lustruire piatra naturala
Servicii de lustruire profesionala pentru orice tip de piatra

Piatra naturala a incantat umanitatea inca din cele mai vechi timpuri. Folosirea acesteia in constructii reflecta dorinta umana pentru trainicie si frumusete. Exista multe tipuri de piatra utilizata in constructii si decoratiuni; fiecare are nevoie de protectie si prevenire in caz de uzura fizica si chimica. Astazi exista multe tratamente care ofera o improspatare a aspectului pietrei, putandu-i conferi o rezistenta sporita si un aspect atractiv. Unul dintre aceste tratamente este lustruirea pietrei naturale, realizata de catre o firma specializata.

Lustruirea confera stralucirea ce atrage imediat atentia asupra unei suprafete din piatra. Un serviciu de lustruire piatra naturala este realizat de catre firme specializate in tratarea si reconditionarea tuturor tipurilor de piatra naturala. Lustruirea pietrei este unul dintre serviciile necesare pentru ca acest tip de material sa-si recapete calitatile, ce au facut-o atat de utilizata si indragita.

Cum se realizeaza lustruirea pietrei?

Procesul de lustruire a pietrei naturale reprezinta una dintre etapele ce confera estetica specifica acestui tip de material. Se realizeaza de obicei dupa procesul de impermeabilizare al suprafetelor din piatra, dupa ce porii materialului sunt acoperiti, dar se poate aplica si atunci cand se doreste accentuarea particularitatilor de suprafata ale rocii. In functie de caracteristicile pietrei, in procesul de lustruire se folosesc diferite tipuri de ceara, special concepute pentru aplicarea pe piatra.

In afara de luciul de suprafata, ceara poate reda un aspect antichizat suprafetei, sau poate accentua particularitatile superficiale ale diferitelor tipuri de piatra naturala. In cazul blaturilor, sau al suprafetelor de dimensiuni mici, un expert in tratarea pietrei aplica ceara cu ajutorul unei lavete, sau a unui burete special, uniformizand ceara pe suprafata cu miscari circulare, pentru a acoperi cat mai mult din aceasta. Se asteapta o ora pentru ca ceara sa-si faca efectul, apoi se mai poate aplica inca un strat. La final se verifica vizual suprafata pentru a vedea daca luciul este prezent si uniform.

Pentru suprafetele de mari dimenisuni se foloseste un aparat monodisc, echipat cu paduri specializate pentru lustruire piatra. Ca si in cazul operatiunii de impermeabilizare, in procesul de lustruire se poate folosi ceara pentru suprafete de piatra inchise sau deschise la culoare, de diferite grade de porozitate, suprafete lucioase sau mate. In functie de cerintele fiecarui client si particularitatile sau starea materialului, se va alege tratamentul specific de lustruire pentru piatra naturala.

Lustruirea reprezinta etapa de finisare a pietrei naturale. Se realizeaza pentru a conferi o reflexie sau o stralucire aparte, care atrage atentia. In plus, tratamentul mai are rolul de a proteja suprafata de zgarieturi usoare, poate reduce riscul de crapare, impreuna cu impermeabilizantul previne infiltrarea lichidelor, accetueaza culoarea sau textura pietrei, efectul fiind unul de durata. Ceara poate conferi un anumit luciu si suprafetelor mate, cum este granitul fiamat.

Lustruirea este un proces care confera stralucire suprafetelor din piatra, dar nu poate indeparta defectele structurale, zgarieturile sau petele din adancime. De aceea, pentru a avea un rezultat desavarsit, este de recomandat ca acest proces sa fie realizat la final, dupa indepartarea  defectelor prin slefurie, dupa cristalizare si impermeabilizare. Astfel suprafata este curatata si uscata si pregatita pentru lustruire.

Beneficiaza de maini profesioniste atunci cand doresti ca suprafata din piatra sa straluceasca!

Lustruirea pietrei naturale este un proces care necesita aparatura si echipamente adecvate, manuite de profesionisti cu experienta. Master Stone Clean iti ofera servicii complete si eficiente de tratare a tuturor suprafetelor din piatra naturala. Te vei bucura de suprafete stralucitoare si de frumusetea oferita de piatra, apeland la serviciul de lustruire piatra oferite de o companie cu prestigiu.

Atunci cand isi pierde luciul, ofera-i pietrei naturale finisajul de care are nevoie pentru a straluci din nou. Alege un serviciu de lustruire piatra naturala eficient si durabil. Conteaza pe ajutorul oferit de echipa Master Stone Clean si te vei bucura pentru multa vreme de prestigiul si stralucirea pietrei naturale.

Lustruirea este un proces complex si mecanizat, ce reda pietrei naturale aspectul initial, fara a patrunde in profunzimea ei. Interventia se realizeaza la suprafata materialului, mentinandu-si integritatea si durabilitatea.

Lustruire
Pe langa cromatica si detaliile intrinseci, luciul unei pardoseli sau a unui blat din piatra naturala reprezinta principala caracteristica ce atrage privirile. Acest fapt confera prestanta si rafinament oricaror incaperi sau suprafete. De aceea serviciul de lustruire piatra trebuie efectuat cu atentie la detalii si cu multa rabdare, de catre personal calificat, dotat cu aparatura adecvata. Rezultatul trebuie sa fie pe masura asteptarilor.
Obtine stralucirea initiala a pietrei prin serviciul de lustruire
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne spui cum iti putem imbunatati suprafetele din marmura. Noi vom raspunde cererii tale cu promptitudine si vom fi pregatiti sa incepem treaba de indata ce vom stabili impreuna cu tine toate detaliile lucrarii. Suntem siguri ca la final vei admira cu placere rezultatul muncii noastre si te vei putea bucura, ca si noi de altfel, de trainicia si splendoarea naturii de la picioarele tale. Apeleaza cu incredere la solutiile personalizate oferite de MASTER STONE CLEAN. Cu ajutorul nostru te vei putea bucura mult timp de acum inainte de un produs natural ce are inscrisa in mineralele sale istoria insasi.