Recondiționare, curățare, șlefuire beton

Serviciul de șlefuire beton oferit de Master Stone Clean reprezintă soluția perfectă pentru o pardoseală curată și netedă!

Betonul este unul dintre cele mai utilizate materiale de construcții, mulțumită calităților sale, precum durabilitatea, versatilitatea, rezistența la foc, viteza de turnare sau costul redus de fabricare. Însă, suprafețele din beton, cum sunt pardoselile, pot manifesta defecte, crăpături, pete sau denivelări, din cauza uzurii fizice sau chimice. Atunci când întâlnești astfel de defecte ale pardoselii, este timpul pentru o intervenție de șlefuire beton realizată de către o echipă de profesioniști. Serviciul de șlefuire beton oferit de Master Stone Clean este soluția pentru o pardoseală curată și netedă!

Cum se realizează procesul?

Șlefuirea mecanică a betonului utilizează, ca și în cazul procesului de șlefuire al pietrei naturale, un utilaj special, cu un ax rotativ, ce are montat un disc diamantat. Procesul începe cu folosirea unui disc de șlefuit beton de duritate mai mare, realizându-se o șlefuire graduală, cu mai multe granulații, pentru a obține o pardoseală de beton netedă. În funcție de gradul de deteriorare al betonului se realizează mai multe etape de șlefuire, începând cu o granulație, continuând cu 2-3 granulații (pentru aplicarea unei pelicule de vopsea epoxidică), putând ajunge până la 8-9 granulații, atunci când se dorește obținerea luciului mecanic al pardoselii de beton. În procesul de șlefuire a betonului nu se utilizează apă sau alte substanțe. Șlefuirea se realizează pe uscat, iar praful rezultat este aspirat cu ajutorul unor aspiratoare speciale. Se obține astfel o suprafață perfect plană și netedă de beton șlefuit.

Pentru ce tipuri de defecte de suprafață este indicat procesul de șlefuire a betonului?

O suprafață de beton poate prezenta mai multe tipuri de defecte, în funcție de uzura sa în timp, de nivelul de trafic sau de substanțele ce au venit în contact cu aceasta. Prin intermediul serviciului profesional de șlefuire beton realizat de specialiștii Master Stone Clean se pot remedia repede și eficient numeroase defecte:

Atunci când suprafața nu este plană din cauza turnării defectuoase a șapei.

Îndepărtarea fisurilor, neregularităților sau a petelor de pe suprafața betonului

Atunci când se dorește obținerea luciului mecanic al pardoselii.

Când se dorește îndepărtarea reziduurilor de vopsea, rășină sau adeziv.

Atunci când se dorește obținerea unei suprafețe plane și netede.

MToate aceste deziderate pot fi atinse prin folosirea unui utilaj tip mașină șlefuit beton, care cu ajutorul discurilor de șlefuire diamantate poate nivela și netezi orice suprafață din beton. În acest fel, se îndepărtează eficient toate defectele și reziduurile mulțumită granulației discurilor. După procesul de lustruire se pot realiza la cerere și procesele de durificare și de impermeabilizare a pardoselii. Echipa noastră garantează rezultate de calitate, conform cerințelor tale.

Recondiționăm, curățăm, slefuim beton pentru o varietate mare de suprafețe !

Echipa Master Stone Clean oferă servicii de șlefuire și curățare pentru diferite tipuri de suprafețe din beton aflate în: Hale industriale, Depozite, Garaje, Parcări, Magazine și mall-uri, Spații publice, Trotuare și alei, Școli sau spitale.

Serviciile noastre profesionale sunt destinate atât companiilor, instituțiilor, cât și persoanelor private care doresc să aibă suprafețe din beton curate și lustruite cu profesionalism și dedicare. Ne adaptăm procesul oricăror tipuri de pardoseli, indiferent de mărimea acestora și de gradul de deteriorare.

Care sunt avantajele aduse de procesul de recondiționare și curățare beton realizat de echipa Master Stone Clean?

Curățarea și recondiționarea suprafețelor din beton se realizează numai cu ajutorul unei echipe de profesioniști ce utilizează aparatură specială și adecvată. Aceste procese prezintă numeroase avantaje, cum sunt:

Toate aceste beneficii pot fi obținute atunci când apelezi la ajutorul unei echipe de profesioniști în șlefuirea și curățarea suprafețelor din beton. Echipa Master Stone Clean va evalua gradul de deteriorare al pardoselii de beton pentru a stabili care este cea mai bună soluție pentru șlefuirea sau curățarea acesteia.

Se va alege tipul de disc șlefuit beton pentru începerea lucrărilor, precum și numărul de granulații ce vor fi utilizate ulterior pentru a atinge rezultatul dorit. Master Stone Clean utilizează echipamente moderne și eficiente, care împreună cu experiența echipei garantează rezultate remarcabile, în cel mai scurt timp.

BETON
Beneficiază de o finisare ca la carte, prin intermediul unui serviciu de șlefuire pardoseli rapid și eficient!

Beneficiază de o finisare ca la carte, prin intermediul unui serviciu de șlefuire pardoseli rapid și eficient!

Oricând ai nevoie de îndepărtarea reziduurilor de pe pardoseală, a denivelărilor, a crăpăturilor sau a petelor, serviciul de șlefuire beton oferit de echipa noastră reprezintă soluția ideală. Sunt efectuate lucrări de șlefuire cu mai multe granulații pentru orice tip și mărime de suprafață din beton. Beneficiezi de un tratament de 5 stele al pardoselii de beton pentru a obține un rezultat durabil și aspectuos.
MASTER STONE CLEAN
Ia legătura cu echipa noastră și cere o cotație de preț pentru serviciile de care ai nevoie! Accesează un ajutor de încredere oferit de profesioniști experimentați, pentru a obține o pardoseală din beton șlefuit netedă și fără defecte!