All Services

Slefuire marmura

Marmura, una dintre cele mai nobile si frumoase roci oferite de natura, are nevoie uneori sa fie ingrijita. Desi prezinta rezistenta si valoare timp indelungat, aceasta necesita mentenanta pentru ca isi poate pierde din calitati. Din fericire aspectul si durata de viata pot fi extinse cu ajutorul oferit de firma noastra. Suntem o echipa specializata in reconditionare si slefuire marmura, care iti poate da o mana de ajutor atunci cand pardoselile casei tale au nevoie de un luciu proaspat.

Slefuire mozaic

O pardoseala din mozaic reprezinta un element ce confera prestanta si eleganta oricaror incaperi. Este folosit de mult timp pentru a infrumuseta si a da culoare suprafetelor din resedinte sau institutii publice. Natura a slefuit piatra din care e compus mozaicul in milioane de ani pentru a-i da culoare si stralucire, iar maiestria mesterilor a creat tiparul estetic al pavimentelor.
Acest tip de suprafete are nevoie din cand in cand de un luciu nou, deoarece se deterioreaza cu timpul. Apeleaza la serviciile de slefuire mozaic oferite de firma noastra, pentru ca pardoseala ta sa recapete luciul ce a consacrat-o.

Pardoselile din piatra reprezinta o investitie importanta pentru casa ta. Ii vor conferi eleganta si unicitate. Desi sunt destul de rezistente, acestea isi pot pierde stralucirea in timp din cauza uzurii fizice. Pot sa apara denivelari, crapaturi si chiar pete in unele cazuri mai grave. Granitul este o piatra folosita des la pardoseli, multumita caracteristicilor sale estetice si fizice. Este recomandat ca atunci cand aceasta roca isi pierde din stralucire, sa apelezi la serviciul de slefuire granit oferit de firma noastra.

Slefuire Travertin

Travertinul reprezinta una dintre cele mai utilizate roci din constructii. Se preteaza foarte bine atat in interiorul cladirilor, ca si la exteriorul acestora. Placile din travertin au fost si sunt folosite la placarea pardoselilor, fatadelor cladirilor, la monumente, la amenajarea si decorarea gradinilor sau a foaierelor hotelurilor etc. O casa in care exista travertin prezinta un aer elegant si natural, acesta conferind o atmosfera primitoare incaperilor.

Folosirea pietrei naturale in constructii are o indelungata traditie pastrata pana in prezent. Acest lucru se intampla deoarece piatra naturala confera cladirilor naturalete, rezistenta si eleganta. Piatra poate fi utilizata atat la exterior, in curti, gradini, cat si la interior, la pardoseli, sau la placarea peretilor. Desi este un material rezistent, piatra naturala are nevoie periodic de operatiuni de curatare, atunci cand apar primele semne ale uzurii. Aceste operatiuni se pot realiza doar cu ajutorul profesionistilor MASTER STONE CLEAN, cu experienta in slefuire piatra naturala.