Slefuire, curatare, cristalizare, impermeabilizare, lustruire granit

Slefuire granit

Cauti servicii profesionale slefuire granit? MasterStoneClean are o experienta de peste 10 ani in procesul de curatare si lustruire granit. Pardoselile din piatra reprezinta o investitie importanta pentru casa ta. Ii vor conferi eleganta si unicitate. Desi sunt destul de rezistente, acestea isi pot pierde stralucirea in timp din cauza uzurii fizice. Pot sa apara denivelari, crapaturi si chiar pete in unele cazuri mai grave. Granitul este o piatra folosita des la pardoseli, multumita caracteristicilor sale estetice si fizice. Este recomandat ca atunci cand aceasta roca isi pierde din stralucire, sa apelezi la serviciul de slefuire granit oferit de firma noastra.

In trecut, pardoselile din piatra erau la mare cautare in multe resedinte sau institutii publice. Exista si acum multe cladiri ce sunt infrumusetate cu suprafete stralucitoare din piatra de diferite culori. In ultima perioada am constatat ca tot mai multe case si imobile noi au reinviat traditia decorarii cu pardoseli din granit sau alte pietre de origine naturala. Odata cu cresterea cererii pentru acest tip de material natural, creste si nevoia de ingrijire a acestuia. Pe masura ce trece timpul si in functie de gradul de uzura al rocii, granitul se poate degrada, pierzandu-si din stralucirea initiala. Din fericire, poti apela la serviciile de lustruire granit oferite de MASTER STONE CLEAN.

Suntem o companie specializata in operatiuni de curatare granit sau alte suprafete din piatra. Pardoselile din granit au o frumusete aparte datorita aspectului granular si culorilor variate. De asemenea, acestea sunt cunoscute pentru rezistenta lor sporita. Cu toate acestea, si granitul este vulnerabil si se poate degrada sub presiunea factorilor fizici sau chimici. De aceea, este recomandat ca o suprafata construita din aceasta roca sa fie curatata periodic. Acest demers nu poate fi realizat decat cu ajutorul oferit de o echipa profesionista si cu experienta in servicii de slefuire granit.

Curatare granit cu utilaje moderne

Apeleaza la serviciile de slefuire granit oferite de MASTER STONE CLEAN pentru o pardoseala stralucitoare

Atunci cand doresti sa mentii pardoselile intr-o stare optima, trebuie sa apelezi la serviciile unei firme specializate in reconditionarea suprafetelor din granit.

Acest lucru nu poate fi realizat de catre oricine. E nevoie de atentie la detalii, rabdare si indemanare. Multumita experientei noastre in acest domeniu putem sa garantam ca efortul va fi cel scontat. Indiferent de suprafata pardoselii, echipa noastra este gata sa redea oricand stralucirea initiala a pietrei. Iti oferim o mana de ajutor si iti prezentam o gama completa de servicii specializate ce vor contribui la curatarea granitului si reintinerirea acestuia.

Personalul nostru este instruit si detine experienta necesara in realizarea unor astfel de demersuri. Stau marturie numeroasele lucrari de curatare si clientii multumiti de munca noastra. Utilizam aparatura de cea mai buna calitate, special conceputa pentru slefuirea pardoselilor din piatra. Ne luam toate precautiile necesare pentru ca intreg procesul sa se desfasoare in cele mai sigure conditii, iar rezultatul final sa fie cel dorit de catre tine. Personalul calificat trimis de noi se va ocupa de toate aspectele ce tin de o lustruire granit executata ca la carte.

Poti avea toata increderea in echipa MASTER STONE CLEAN. Noi lucram pentru tine si ne dorim sa obtinem la final un rezultat admirabil. Conteaza pe ajutorul oferit de noi, pentru ca pardoselile tale din granit sa revina la starea initiala si sa stralucesca pentru multa vreme. Nu trebuie decat sa iei legatura cu noi si sa ne comunici ce tip de pardoseala detii si suprafata acesteia, pentru ca noi sa  facem planul unei manopere personalizate. De asemenea, ne deplasam la domiciliu tau pentru a evalua la fata locului gradul de deteriorare al pietrei si etapele necesare in procesul de slefuire granit.

De indata ce toate detaliile vor fi puse la punct impreuna cu tine, suntem gata sa ne incepem treaba. In functie de observatiile adunate la fata locului, meseriasii firmei noastre vor recomanda, in functie de necesitatile pardoselii tipurile de servicii ce trebuie efectuate asupra acesteia. Aceste servicii pot completa efortul de curatare al granitului si sunt necesare pentru impermeabilizarea pietrei si pastrarea pentru un timp indelungat a luciului si rezistentei pavimentului. Daca tu vei fi multumit de serviciul prestat de noi, inseamna ca si echipa noastra si-a facut treaba cu eficienta si dedicare. La final putem admira cum granitul si-a recapatat luciul initial.

Iata care sunt punctele forte ale echipei MASTER STONE CLEAN:

 • Experienta
 • Atentie la detalii
 • Rabdare
 • Responsabilitate
 • Indemanare

Curatarea si mentinerea unei pardoseli din granit este de recomandat in locul shimbarii acesteia. Intotdeauna utilizarea pietrei naturale confera eleganta si rafinament incaperilor. Din cauza uzurii, odata cu trecerea timpului toate pardoselile incep sa dea semne de deteriorare, mai mici sau mai mari. Chiar si o roca de duritatea granitului poate suferi modificari daca este supusa unei folosiri necorespunzatoare sau daca nu este ingrijita periodic. Atunci cand apar astfel de inconveniente este de preferat sa fie ceruta parerea unor specialisti pentru a afla demersurile ce ar trebui luate pentru redarea aspectului pardoselilor.

Exista cazuri rare cand pardoselile sunt inlocuite, iar piatra este aruncata precum un deseu. Noi nu incurajam acest lucru, pentru ca exista o metoda mult mai eficienta si usoara de a reda luciul initial al pietrei. De ce sa nu valorifici ceea ce ai deja si sa te bucuri de o pardoseala de granit care poate straluci din orice unghi ai privi-o? Cere ajutorul avizat al MASTER STONE CLEAN pentru a avea o evaluare corecta asupra starii suprafetelor tale din piatra. Alege sa pretuiesti ceea ce natura a faurit in milioane de ani si apeleaza la serviciile unor specialisti care sunt dornici sa redea stralucirea initiala a rocii, indiferent de tipul acesteia. Fie ca vorbim de curatare marmura, mozaic sau travertin, rezultate vor fi uimitoare.

De ce sa apelati la Master Stone Clean?

Atunci cand incep sa apara urme de uzura sau cand granitul isi pierde din luciu este de recomandat sa apelezi la serviciile oferite de specialisti pentru ca roca sa-si pastreze frumusetea cat mai mult timp. Datorita expertizei dobandite in timp si a dotarii cu aparatura speciala, procesul de slefuire a granitului se va realiza usor si eficient. Recomandam si procedura de impermeabilizare a acestuia, cand suprafata este tratata pentru a nu patrunde lichidele si a o degrada. Reda astfel valoarea intrinseca a pardoselilor tale.

Iata cateva dintre avantajele echipei MASTER STONE CLEAN:

 • Utilizarea de echipamente de ultima generatie, adecvate fiecarei suprafete
 • Experienta si profesionalism in curatarea suprafetelor extinse ale firmelor si institutiilor
 • Echipa de alpinisti profesionisti pentru curatarea suprafetelor verticale
 • Promptitudine si seriozitate in satisfacerea cerintelor unei clientele variate

Chiar daca prezinta o rezistenta sporita fata de celelalte roci din care pot fi construite pardoselile, si granitul se poate uza in timp. Acesta isi pierde in principal luciul, dar poate prezenta mai multe defecte in functie de gradul de uzura la care a fost supus. Noi, cei de la MASTER STONE CLEAN ne dorim ca tu sa te bucuri de pardoseala ta de granit, iar aceasta sa arate impecabil. De aceea venim in ajutorul tau cu solutii profesionale de slefuire granit, pentru a realiza o lucrare de succes si de durata.

Din punct de vedere financiar, dar si din punct de vedere al efortului depus, este recomandabil ca o pardoseala din granit sa fie curatata din timp in timp. Se pot evita astfel neplaceri cauzate de degradari mai serioase, ce vor implica si costuri mai ridicate. E mult mai eficient si usor un serviciu de lustruire granit decat o schimbare totala a pardoselii. Conteaza pe competentele si expertiza oferite de echipa noastra de meseriasi pentru a obtine un rezultat durabil.

De indata ce vom fi apelati, vom stabili detaliile necesare in procesul de lustruire al pardoselii – tipul de piatra, suprafata acesteia si serviciile implicate. Pentru ca aceasta evaluare sa fie cat mai exacta, ne vom deplasa la adresa institutiei sau a firmei. Desi in astfel de locuri suprafetele sunt in general de intindere mare si presupun o lucrare extinsa, noi putem face fata cu succes si unor astfel de provocari. La finalul muncii rezultatele vor sta marturie priceperii si efortului depus de noi. Avem de asemenea, si o echipa specializata de alpinisti ce este pregatita pentru a curata si suprafetele verticale acoperite cu piatra, acolo unde este cazul.

Procesul de curatare si slefuire granit se realizeaza in mai multe etape, ca pentru orice pardoseala din piatra. Aceste etape sunt menite sa dea un rezultat calitativ si durabil fara sa dauneze pietrei. Utilajele folosite sunt de ultima generatie si de cea mai buna calitate, fiind produse de catre TASKI®, un producator cu renume in acest domeniu. Procesul de baza este reprezentat de slefuiri graduale realizate cu discuri diamantate cu zece nivele diferite de granularitate, urmate de aspirari succesive ale reziduurilor. La final se realizeaza procesele de cristalizare si impermeabilizare granit folosind substante speciale pentru un luciu de durata si pentru protejarea suprafetei de uzura fizica.

Iata pe scurt etapele esentiale ale procesului:

 • Lustruirea si indepartarea impuritatilor de suprafata
 • Slefuirea graduala pentru nivelarea si eliminarea defectelor adanci
 • Aspirari succesive ale reziduurilor generate de slefuire, cu aspiratoare speciale
 • Cristalizarea pardoselii cu cristalizant lichid sau praf pentru durizarea suprafetei
 • Impermeabilizare cu ceara sau lac de protectie pentru evitarea patrunderii lichidelor

Toate aceste etape se realizeaza cu rabdare si atentie la fiecare detaliu, pentru ca rezultatul final sa fie perfect. In functie de cerintele clientului si de particularitatile suprafetei se pot realiza doar o parte a etapelor procesului. Desi de cele mai multe ori o pardoseala trece prin toate etapele, exista cazuri cand anumite suprafete necesita doar o curatare cu impermeabilizare sau cu cristalizare. Noi vom tine intotdeauna cont de cerintele tale. Pentru tine este simplu, ia legatura cu noi si spune-ne ce iti doresti, si vom stabili impreuna o solutie personalizata pentru suprafetele tale din granit.

Pe langa ajutorul acordat clientilor ce detin o locuinta cu pardoseli din granit, MASTER STONE CLEAN este de asemenea pregatita sa faca fata cerintelor venite si din partea firmelor, companiilor sau institutiilor publice. Exista multe cazuri in care o companie are sediul intr-o cladire istorica, in care exista numeroase pardoseli din piatra. De asemenea, este bine-cunoscut faptul ca majoritatea institutiilor publice prezinta multe suprafete fabricate din granit pentru rezistenta si estetica. Este de datoria proprietarilor sau administratorilor sa apeleze la servicii specializate de curatare granit, pentru ca incintele sa-si mentina splendoarea.

Este cunoscut faptul ca firmele si institutiile lucreaza zi de zi cu publicul si pot avea sute de angajati. Suprafetele din piatra se deterioreaza din cauza presiunii si uzurii repetate, iar astfel isi pierd stralucirea, sau in cazuri mai grave, se pot avaria. Acest lucru nu este de dorit. Astfel este bine sa fie chemata o firma specializata pentru a realiza un serviciu de mentenanta al pardoselilor. MASTER STONE CLEAN detine cunostintele si resursele necesare pentru a se asigura ca pardoselile din granit vor straluci din nou.

GRANIT
***

***

Granitul reprezinta un martor al proceselor geologice ce l-au modelat in adancimile pamantului. Prezinta doua calitati principale – duritatea si aspectul granulat care ii confera o frumusete aparte. Impreuna cu marmura si travertinul a fost extras din cariere inca din cele mai vechi timpuri. Multumita duritatii care il face destul de rezistent timp indelungat este folosit din plin in constructii, in special pavimente sau terasamente. Daca esti posesorul unui imobil ce contine pardoseli din granit, cu siguranta apreciezi calitatile exceptionale ale acestui material.
Granitul, o roca in care se regasesc trainicia si splendoarea naturii
Noua, celor de la MASTER STONE CLEAN ne face placere sa intindem o mana de ajutor atunci cand astfel de suprafete au nevoie de un luciu proaspat. Pe langa faptul ca este rezistent, granitul este si aspectuos. Este intalnit intr-o varietate mare de nuante, de la negru, maron, trecand prin ocru gri sau bej. Toate variantele pot avea mici granulatii, care-l fac si mai atractiv privirii. Se preteaza foarte bine la decorarea suprafetelor de orice fel. MASTER STONE CLEAN doreste ca pardoseala ta sa straluceasca si sa confere un aspect luxos si rafinat caminului tau.

Apeleaza astfel la solutiile de curatat si lustruit granit puse la dispozitie de firma noastra. Lasa munca grea pe umerii unei echipe de specialisti, dotata cu cele necesare pentru ca pardoseala ta sa arate ca noua. Suntem siguri ca la final vei admira cu placere rezultatul muncii noastre si te vei putea bucura, ca si noi de altfel, de trainicia si splendoarea naturii de la picioarele tale.