Slefuire, curatare, cristalizare, impermeabilizare, lustruire marmura

Slefuire marmura

Cauti servicii profesionale curatare si slefuire marmura? MasterStoneClean are o experienta de peste 10 ani in ingrijirea marmurei. Una dintre cele mai nobile si frumoase roci oferite de natura, aceasta trebuie ingrijita pentru a-si pastra stralucirea. Desi prezinta rezistenta si valoare timp indelungat, aceasta necesita mentenanta pentru ca isi poate pierde din calitati. Din fericire aspectul si durata de viata pot fi extinse cu ajutorul oferit de firma noastra. Suntem o echipa specializata in reconditionare si slefuire marmura, care iti poate da o mana de ajutor atunci cand pardoselile casei tale au nevoie de un luciu proaspat.

Utilizarea materialelor naturale devine din ce in ce mai comuna in zilele noastre. Marmura confera incaperilor o aura de rafinament si naturalete, fiind pretuita de multe generatii de-a lungul istoriei. Astazi tot mai multe resedinte incep sa insereze in decorul personal suprafete fabricate din acest material, iar cererea pentru marmura creste. In functie de locul unde este montata pardoseala si de traficul pe care roca trebuie sa il suporte, aceasta se poate deteriora din cauza combinatiei de stres fizic si uzura chimica de origine acida.

Solutia este un serviciu profesional de curatare marmura, pentru a reda aspectul initial al materialului si a nu fi nevoit sa-l inlocuiesti cu altul nou. Simpla spalare sau curatare a pardoselii reprezinta doar o solutie temporara. Este mult mai usor sa apelezi la o firma de meseriasi cu experienta, ce sunt specializati in astfel de demersuri. Pentru a conferi un luciu nou suprafetelor tale din piatra, este nevoie de un anumit efort si de o atentie deosebita la detalii, pe care doar echipa MASTER STONE CLEAN, specializata in reconditionare marmura il poate realiza. Iti vom prezenta in continuare ce presupune acest efort si ce rezultate vei vedea dupa o astfel de lucrare.

Curatare Marmura

Procesul de curatare si lustruire marmura impune competenta si dedicare. Fie ca ai achizitionat o proprietate ce contine suprafete placate cu marmura sau faci deja parte dintre cei care detin pardoseli de marmura, acest material trebuie ingrijit din timp in timp pentru a nu se deteriora prea tare.

Pentru ca este o roca naturala, marmura sufera in timp modificari care ii schimba aspectul si o fac sa prezinte pete, sa aiba zgarieturi si sa-si piarda luciul. Este de asemenea, destul de poroasa, astfel ca absoarbe repede orice lichid – cafea, vin sau sucuri, ce pot penetra mai adanc in tesutul mineral.

Procesul de slefuire marmura nu este un lucru usor. Daca doresti ca suprafetele tale sa isi recapete luciul de odinioara, trebuie indepartate toate urmele de uzura si deterioare pe care marmura le-a acumulat in timp. Acest tip de interventie trebuie efectuat cu grija si priceperea aduse de o firma specializata in astfel de demersuri.

In functie de tipul de marmura, gradul de deterioare si suprafata pardoselii, fiecare lucrare de acest fel reprezinta o munca personalizata dupa nevoile clientului. Firma noastra iti va sta la dispozitie oricand ai nevoie de o lucrare de asemenea amploare si credem ca rezultatul final va fi demn de multumirea ta.

In functie de locul unde se afla, o pardoseala sau un blat de marmura prezinta in timp anumite semne care stau marturie gradului de uzura si functiei pe care a deservit-o. Daca se afla in bucatarie poate fi patata sau zgariata, iar daca se afla in gradina sau holurile de acces poate fi deteriorata in plus si de gradul de presiune fizica la care a fost supusa zilnic. Astfel isi pierde din pacate stralucirea ce a consacrat-o. Din fericire pentru tine exista o solutie simpla – ajutorul acordat de echipa noastra de profesionisti, atenta la cele mai mici detalii.

Iti prezentam care sunt etapele necesare pentru readucerea la viata a suprafetelor de marmura:

  • Eliminarea impuritatilor, si a chitului vechi, in functie de caz
  • Slefuirea si nivelarea marmurei cu discuri diamantate, cu granulatii diferite
  • Cristalizarea marmurei pentru inchiderea porilor si durizarea pardoselii
  • Impermeabilizarea marmurei pentru prevenirea patrunderii apei in structura pietrei

In functie de cerintele clientului si particularitatile pardoselilor din marmura se poate opta doar pentru o parte dintre aceste operatiuni. Bineinteles ca pentru un efect de durata recomandam realizarea unui serviciu complet de curatare. Ia legatura cu noi pentru a ne spune ce tip de marmura detii si care este suprafata acesteia.

De asemenea, ne deplasam la domiciliu tau pentru a evalua la fata locului gradul de deteriorare al pietrei si etapele necesare in procesul de slefuit marmura.

MMASTER STONE CLEAN iti ofera toata priceperea pentru un serviciu lustruire marmura desavarsit. Firma noastra iti pune la dispozitie o echipa formata din profesionisti, ce pot lucra si curata orice tip de suprafata din piatra. Majoritatea interventiilor noastre au fost facute pentru pardoseli extinse din marmura ce era uzata. Pentru noi este foarte usor daca stim cu ce tip de piatra trebuie sa lucram si pe ce intindere. Astfel venim in ajutorul tau cu o gama completa de servicii ce vor contribui la curatarea marmurei tale.

Cu serviciul de slefuire si lustruire marmura oferit de MASTER STONE CLEAN, pardoseala ta va avea o noua viata

Noua, celor de la MASTER STONE CLEAN ne place sa admiram impreuna cu tine deznodamantul unui lucru bine facut. Fie ca este vorba de marmura din casa ta, de pardoselile extinse ale unei institutii publice, sau chiar de suprafetele verticale placate cu aceasta roca, echipa noastra va fi incantata sa readuca stralucirea unui material pretios. Conteaza pe atuurile echipei noastre de meseriasi.

Curatarea si slefuirea marmurei trebuie sa primeze inaintea inlocuirii sale. Exista cazuri, in care din pacate, aceasta roca naturala dupa ce se deterioreaza, este aruncata si inlocuita cu alta noua. Procesul se va relua dupa un timp, dand nastere unui cerc vicios prin care consumul de marmura creste, iar aceasta piatra va fi din ce in ce mai rara. Noi recomandam ca marmura sa fie cat mai mult timp intretinuta, fiind astfel mai eficient si mai benefic pentru natura care a plamadit-o.

Un astfel de proces de slefuire marmura si lustruire este mult mai putin laborios si mai eficient din punct de vedere al costurilor implicate. Alege sa pretuiesti ceea ce natura a faurit in milioane de ani si apeleaza la serviciile unor specialisti care sunt dornici sa redea stralucirea initiala a rocii. Pentru noi este un proces prin care putem sa transformam orice suprafata, fie ca vorbim de marmura sau curatare mozaic sau travertin. Poti de asemenea, sa ne ceri sfatul atunci cand nu esti sigur daca marmura mai poate fi salvata. In cele mai multe cazuri intalnite de noi, aceasta se poate reconditiona usor.

De asemenea, poti apela la ajutorul nostru atunci cand doresti sa realizezi un proces de polish marmura, cand suprafata nu prezinta deteriorari serioase, dar ar arata mai bine cu un luciu proaspat. Acest lucru este de recomandat pentru ca suprafetele din piatra sa nu aiba timp sa se degradeze. Il poti considera ca un serviciu de mentenanta al marmurei tale.

Serviciul de polish marmura se efectueaza cu ajutorul unor aparate speciale, de ultima generatie produse de TASKI®, un brand renumit in domeniu. Slefuitul se realizeaza cu ajutorul unui ax rotativ pe care se monteaza discuri circulare diamantate, cu diferite nivele de duritate. Pentru a nu imprastia praf se aplica constant apa. Se utilizeaza zece granulatii diferite pentru a obtine luciul mecanic. Dupa fiecare etapa se aspira reziduurile cu aspiratoare speciale pentru lichide fabricate de aceeasi companie.

La final se realizeaza serviciile de cristalizare si impermeabilizare marmura. Acestea sunt necesare pentru marirea rezistentei pietrei la uzura si inchiderea porilor rocii, pentru ca apa sau alte lichide sa nu patrunda si sa degradeze piatra. Aceste tratamente ii vor conferi pardoselii tale de marmura o viata indelungata. Cristalizarea se realizeza cu paduri speciale si cristalizant lichid, sau praf (in functie de piatra). Impermeabilizarea se obtine cu ajutorul unui sigilant (ceara de protectie sau lac). Se obtine astfel un strat fin dar foarte rezistent ce va proteja suprafata marmurei.

Personalul calificat trimis de noi se va ocupa de toate aspectele ce garanteaza o slefuire marmura ca la carte. Prioritatea noastra este multumirea clientilor nostri. Pe langa aspectele logistice intrinseci unui astfel de proces, iti oferim siguranta si responsabilitate in acest demers. Lasa pe umerii nostri manopera si admira la final rezultatul muncii noastre. Noi vom fi pregatiti in toate aceste aspecte pentru realizarea unei operatiuni de succes. Cu noi, acest efort nu a fost niciodata mai usor. Stau marturie clientii multumiti si recenziile favorabile.

Oferim un serviciu de curatare marmura pentru o gama variata de clienti .Suntem pregatiti de asemenea, pentru orice solicitare venita din partea companiilor sau a institutiilor publice. Cunoastem faptul ca o firma care se respecta poate detine in incita sediului sau pardoseli din marmura. Din cauza uzurii zilnice, aceste suprafete isi pot pierde destul de repede calitatile, astfel ca este nevoie de intretinerea lor periodica. Ca si in cazul clientilor particulari, tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici tipul de pardoseala pe care doresti sa-l curatam si aria acesteia. Vom veni ulterior la sediul firmei tale pentru evaluarea exacta a suprafetei si crearea unui plan personalizat.

Multe institutii publice isi au sediul in cladiri somptuoase, de mare insemnatate istorica si estetica. Majoritatea acestora au fost construite cand marmura si alte pietre naturale erau la mare cautare. Astfel ca oricand este binevenit un serviciu competent si eficient de lustruire marmura sau alte suprafete din piatra. De obicei incaperile si salile unor astfel de edificii contin suprafete intinse de pardoseala placata. Insa acest lucru nu reprezinta un impediment pentru firma noastra. Putem face fata oricaror provocari, pentru ca la final marmura sa isi recapete stralucirea de altadata.

Echipa noastra are o vasta experienta in acest domeniu, cunoscand fiecare etapa necesara procesului de slefuire marmura. Utilajele noastre de top sunt echipate adecvat pentru a face fata oricarei cerinte. Noi putem oferi de asemenea, si curatarea si renovarea peretilor, zidurilor, sau a suprafetelor verticale din marmura, aflate la inaltime. Dispunem de o echipa de alpinisti competenti ce poate renova cu eficienta si in siguranta un imobil placat cu marmura. Regaseste mai jos o parte din caracteristicile firmei noastre:

  • Echipamente adecvate si de ultima generatie pentru lustruirea pietrei naturale
  • Disponibilitatea utilizarii alpinistilor pentru curatarea marmurei la inaltime
  • Experienta in curatarea si intretinerea unor suprafete de orice dimensiuni
  • Raspuns prompt la nevoile unei clientele variate
RAFINAMENT
Marmura reprezinta una dintre cele mai nobile roci ce poate fi gasita in natura. Nu degeaba a reprezentat timp de milenii materialul preferat de sculptori și arhitecti. Aceasta a devenit un simbol cultural al traditiei, al gustului rafinat si al trainiciei. Modelele sale extrem de variate si nuantate o transforma intr-un material decorativ preferat de numeroase persoane. Monumentele, locasurile de cult, palatele, dar si resedintele private sunt innobilate cu ajutorul acestei pietre, pe care natura a modelat-o in milioane de ani. Doar o scurta privire asupra Parthenon-ului sau a Taj Mahal-ului si iti poti da seama de importanta marmurei in istorie.
Marmura, un simbol cultural al traditiei si gustului rafinat
Si tu faci parte din grupul celor selecti care se pot mandri ca natura le straluceste la picioare. Detii o imagine a operei fortelor naturii, ce este inclusa in piatra nobila din casa ta. Mesterii constructori si artizanii i-au dat forma si prestanta, iar noi venim sa completam procesul prin reconditionarea si lustruirea marmurei atunci cand aceasta are nevoie de o noua viata. Natura si omul isi dau mana pentru realizarea unui cadru maiestuos si trainic. MASTER STONE CLEAN isi doreste ca pardoseala ta sa straluceasca si sa confere un aspect luxos si rafinat caminului tau. Speram ca tu si viitorii tai oaspeti veti fi impresionati.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne spui cum iti putem imbunatati suprafetele din marmura. Noi vom raspunde cererii tale cu promptitudine si vom fi pregatiti sa incepem treaba de indata ce vom stabili impreuna cu tine toate detaliile lucrarii. Suntem siguri ca la final vei admira cu placere rezultatul muncii noastre si te vei putea bucura, ca si noi de altfel, de trainicia si splendoarea naturii de la picioarele tale. Apeleaza cu incredere la solutiile personalizate oferite de MASTER STONE CLEAN. Cu ajutorul nostru te vei putea bucura mult timp de acum inainte de un produs natural ce are inscrisa in mineralele sale istoria insasi.