Slefuire, curatare, cristalizare, impermeabilizare, lustruire mozaic

Slefuire mozaic

Cauti servicii profesionale slefuire mozaic? MasterStoneClean are o experienta de peste 10 ani in ingrijirea acestor tipuri de suprafete. O pardoseala din mozaic reprezinta un element ce confera prestanta si eleganta oricaror incaperi. Este folosit de mult timp pentru a infrumuseta si a da culoare suprafetelor din resedinte sau institutii publice. Natura a slefuit piatra din care e compus mozaicul in milioane de ani pentru a-i da culoare si stralucire, iar maiestria mesterilor a creat tiparul estetic al pavimentelor. Acest tip de suprafete are nevoie din cand in cand de un luciu nou, deoarece se deterioreaza cu timpul. Apeleaza la serviciile de slefuire mozaic oferite de firma noastra, pentru ca pardoseala ta sa recapete luciul ce a consacrat-o.

Tot mai multi proprietari isi infrumuseteaza in prezent casele, adaugand diverse pardoseli fabricate din piatra, precum cele din mozaic. Daca si tu te numeri printre acestia, cu siguranta ca dupa o vreme, mozaicul va avea nevoie de o stralucire proaspata. Uzura fizica si cea chimica lasa din pacate urme pe suprafata mozaicurilor. Acestea isi pierd stralucirea si se degradeaza din punct de vedere estetic si functional. Din fericire, nu este necesara inlocuirea lor. In cele mai multe cazuri este nevoie de o curatare mozaic facuta ca la carte pentru ca pardoseala ta sa straluceasca din nou.

Reda stralucirea suprafetei prin serviciile profesionale de lustruire mozaic

Servicii profesionale curatare mozaic

Mozaicul tau va straluci din nou, cu ajutorul serviciilor oferite de MASTER STONE CLEAN

Suntem o firma ce ofera servicii complete pentru curatarea si mentinerea suprafetelor din piatra naturala. Pardoselile din mozaic reprezinta unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poti avea in decorul casei tale. Spalarea si curatarea suprafetelor reprezinta solutii bune, dar aceste demersuri nu sunt decat temporare.

Procesele fizico-chimice care actioneaza in timp nu se observa decat dupa o vreme, cand roca a suferit unele deteriorari ce-i stirbesc din stralucire. Pentru a o readuce la viata este nevoie de un anumit efort si atentie la detalii, care pot fi oferite numai de o echipa de meseriasi specializati in slefuire mozaic.

Avem o echipa special instruita in a realiza cu succes toate etapele procesului de slefuire mozaic. Meseriasii nostri detin experienta si indemanarea necesare pentru ca in cel mai scurt timp pardoseala ta sa-si recapete luciul care a consacrat-o. Avem in spate experienta lucrului cu diferite tipuri de pardoseli din piatra naturala. Iti intindem o mana de ajutor si iti oferim o gama completa de servicii specializate ce vor contribui la curatarea mozaicului tau.

Procesul de lustruire al mozaicului se realizeaza cu mare atentie si rabdare, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit de tine. Utilizam cele mai noi utilaje specializate pentru astfel de demersuri. In principal, un astfel de aparat este dotat cu un disc rotativ pe care se monteaza discuri diamantate, cu suprafete de diferite rugozitati. Acestea se folosesc succesiv si in functie de gradul de deterioarare al pietrei. Ne luam toate precautiile necesare pentru ca intreg procesul sa se desfasoare optim, iar rezultatul final sa fie cel dorit de clientul nostru. Personalul calificat trimis de noi se va ocupa de toate aspectele ce tin de un polish mozaic facut ca la carte.

Cu noi, procesul de curatare si slefuire mozaic va fi intotdeauna simplu si eficient. Te poti bizui pe MASTER STONE CLEAN pentru a-ti oferi ajutorul de care ai nevoie. Conteaza pe indemanarea unor profesionisti atunci cand suprafetele tale din mozaic sunt vechi sau deterioarate fizic, pentru a le reda stralucirea de odinioara. Nu trebuie decat sa iei legatura cu noi si sa ne informezi cu privire la tipul si aria suprafetei de piatra ce trebuie curatata. Putem bineinteles sa ne deplasam la adresa ta pentru a realiza o evaluare detaliata a gradului de uzura si pentru a planifica etapele necesare.

Odata ce toate detaliile lucrarii vor fi lamurite, echipa noastra va stabili impreuna cu tine data inceperii lor. Pe baza celor observate la domiciliu, meseriasii trimisi de noi mai pot recomanda, in functie de necesitatile pardoselii si alte servicii complementare. Aceste servicii pot spori efortul de curatare al mozaicului si sunt necesare pentru impermeabilizarea pietrei si pastrarea pentru un timp indelungat a luciului si rezistentei pavimentului mozaicat. In sectiunea urmatoare vom prezenta mai detaliat ce implica un proces de redare a tineretii pardoselilor.

Echipa noastra ofera servicii de reconditionare si lustruire mozaic unei clientele variate

Ne face placere atunci cand lucram pentru institutii sau companii private ce doresc ca incintele unde activeaza sa-si recapete luciul de altadata. Cele mai bune exemple ale muncii depuse de noi se pot vedea in efortul intreprins pentru astfel de clienti.

Datorita faptului ca placile din care este format mozaicul se pot deteriora sub actiunea mai multor agenti fizici si chimici, pardoselile fabricate din acest material necesita o mentenanta si o revigorare periodica. Aceste sarcini se realizeaza numai de catre personal calificat, in urma unei evaluari la fata locului. Mozaicul poate fi de mai multe tipuri in functie de marimea componentelor si modul in care acestea au fost turnate. De aceea, si tipurile de deteriorare pot varia. Din fericire, echipa MASTER STONE CLEAN detine suficienta experienta pentru a-si da seama ce lucrari trebuie efectuate asupra pardoselilor.

Pentru ca pardoseala sa-si recapete luciul si sa nu mai prezinte defecte, sunt necesare mai multe etape care trebuie parcurse in ordine, pentru ca efectul final sa fie cel dorit. Fiecare lucrare reprezinta de fapt o munca personalizata pentru nevoile fiecarui client. Dispunem de know-how-ul si utilajele adecvate provenite de la un producator cu renume in acest domeniu, TASKI®. Iti stam la dispozitie oricand ai nevoie de o astfel de lucrare si iti prezentam cateva din etapele necesare in realizarea procesului de curatare pardoseala mozaic:

  • Indepartarea particulelor si chitului de la suprafata
  • Chituirea si repararea fisurilor
  • Slefuirea pentru nivelarea si conferirea luciului mecanic al pardoselii
  • Cristalizarea mozaicului pentru redarea duritatii suprafetei din piatra
  • Impermeabilizarea pardoselii pentru evitarea patrunderii lichidelor

In functie de dorinta ta si de particularitatile pardoselii de mozaic, se poate opta doar pentru o parte a proceselor, desi echipa noastra recomanda un serviciu complet pentru un efect de durata. Daca mozaicul cere o lucrare mai complexa sau doar o mentenanta, acest fapt va fi stabilit impreuna cu tine. Suntem experimentati si pregatiti pentru servicii de curatare piatra naturala de orice tip, inclusiv curatare si slefuire travertin, mozaic sau granit. Pentru tine e foarte simplu, ia legatura cu noi si spune-ne de ce ai nevoie, si vom fi la tine in scurt timp, gata sa facem o treaba eficienta si calitativa.

E bine-cunoscut faptul ca exista multe institutii publice sau locasuri de cult ce detin suprafete extinse de pardoseli din mozaic de o frumusete aparte. Majoritatea sunt cladiri istorice, in care a fost folosit din plin mozaicul pentru un efect estetic desavarsit.

Aceste institutii sau locasuri de cult sunt zilnic frecventate de foarte multe persoane, astfel ca dupa o anumita perioada pardoselile incep sa se deterioreze. Luciul initial se pierde si pot aparea diferite defecte – crapaturi, denivelari, decolorari etc. Din fericire, acestea se pot remedia cu ajutorul echipei MASTER STONE CLEAN, specializata in lucrari de slefuire mozaicuri. Desi in astfel de locuri suprafetele pot fi de intindere mai mare si presupun o lucrare extinsa, noi putem face fata cu brio si unor astfel de provocari. La finalul muncii noastre vor putea fi observate rezultatele unui efort eficient si de durata.

De asemenea, daca detii o firma cu sediul intr-o cladire istorica sau care are suprafete din mozaic te poti considera norocos. Compania ta va avea o prestanta aparte si va impresiona potentialii parteneri de afaceri sau viitorii clienti. Nu ezita sa ceri ajutorul MASTER STONE CLEAN cand ai nevoie de un serviciu profesionist de curatare mozaic, pentru ca pardoselile sa nu-si piarda stralucirea. Te vei bucura de un rezultat deosebit si durabil.

Multumita experientei dobandite in acest domeniu, putem sa spunem ca cele mai multe interventii asupra pardoselilor de mozaic au fost realizate pentru curatarea si reconditionarea acestora. Exista si cazuri in care pardoseala trebuie schimbata din cauza deteriorarii puternice, dar astfel de imprejurari sunt mai rare. Schimbarea unei suprafete din mozaic tine mai mult de preferintele proprietarilor care doresc un nou model in locul celui vechi. Noi nu recomandam ca mozaicul sa fie aruncat, ci ne dorim ca acesta sa fie restaurat sau curatat in functie de fiecare caz in parte.

Un proces de lustruire a mozaicului se realizeaza cu consum de energie si resurse mult mai scazut decat o inlocuire a intregii pardoseli. Si din punct de vedere al costurilor, metodele propuse de noi sunt mult mai eficiente. De ce sa nu valorifici ceea ce deja ai si poti usor salva? Cere ajutorul nostru pentru a avea o evaluare corecta asupra starii suprafetelor tale din mozaic. Alege sa pretuiesti piatra pe care natura a faurit-o in milioane de ani si apeleaza la serviciile unor specialisti care sunt orientati sa redea stralucirea initiala a rocii.

Intotdeauna este binevenit un luciu proaspat si aspectuos al suprafetelor mozaicate. De aceea este recomandat ca dupa o anumita vreme, mozaicul sa fie curatat si uniformizat atunci cand incep sa apara urme de uzura. Multumita tehnicii actuale placile mozaicului pot fi foarte usor readuse la starea initiala, si isi pot de asemenea, recapata luciul. Recomandam si procedura de impermeabilizare a acestuia, cand suprafata este tratata pentru a nu mai patrunde lichidele si a o degrada. Conteaza pe ajutorul specializat oferit de MASTER STONE CLEAN pentru te bucura din nou de farmecul mozaicului tau.

O pardoseala de mozaic ar trebui sa fie curatata si lustruita periodic, pentru a nu se degrada prea mult. E mult mai eficient si usor un serviciu de lustruire mozaic decat o schimbare totala a pardoselii. Noi recomandam sa ne apelezi oricand este nevoie de o mentenanta a suprafetelor din piatra. Acest proces nu poate fi facut decat cu meseriasi dotati cu aparate speciale pentru astfel de sarcini. Rezultatele vor fi deosebite si durabile.

La fel ca pentru clientii privati, ne vom deplasa la sediul institutiei sau firmei tale pentru a evalua impreuna tipul de mozaic, suprafata acestuia si etapele necesare in procesul de curatare al pardoselii. Tinem sa precizam ca avem pregatita si o echipa de alpinisti care este specializata in lucrul la inaltime. Acestia pot curata si reconditiona suprafetele verticale acoperite cu mozaicuri sau alt tip de piatra naturala. Iti prezentam mai jos care sunt atuurile echipei noastre:

  • Experienta in curatarea si slefuirea suprafetelor extinse din institutii si firme
  • Utilizarea unor utilaje adecvate pentru orice tip de suprafete din piatra
  • Echipa de alpinisti profesionisti pentru curatarea suprafetelor verticale
  • Promptitudine si eficienta pentru indeplinirea tuturor cerintelor diferitilor clienti
Traditie
***

Mozaicul, un simbol istoric al rafinamentului si traditiei

Inca din cele mai vechi timpuri mozaicurile au fost folosite extins pentru a decora resedinte, institutii si locasuri de cult.
***
Ele au fost utilizate pretutindeni si in toate timpurile istorice. Majoritatea mozaicurilor sunt realizate din bucati de marmura tinute laolalta de un liant. Si in zilele noastre exista multe cladiri care folosesc mozaicurile din piatra de marmura sau alte roci pentru a-si decora pardoselile interioare si exterioare. Noua, celor de la MASTER STONE CLEAN ne face placere sa intindem o mana de ajutor atunci cand astfel de suprafete au nevoie de un luciu proaspat.

Daca si tu faci parte din cei care se pot bucura de aspectul unei pardoseli cu mozaicuri, esti printre putinii care pastreaza traditia istorica. MASTER STONE CLEAN isi doreste ca pardoseala ta sa straluceasca si sa confere un aspect luxos si rafinat caminului tau. De aceea cel mai bine este ca suprafata din piatra sa fie ingrijita periodic prin lucrari de slefuire mozaic. Ia legatura cu noi pentru a reda aspectul initial al mozaicului tau. Apelarea la mesteri pregatiti in astfel de demersuri reprezinta cea mai eficienta si sigura solutie.

Venim cu priceperea si experienta lucrarilor din trecut si suntem gata sa incepem treaba de indata ce vom stabili operatiunile in procesul de slefuire mozaic. Nu trebuie decat sa astepti si sa admiri rezultatul final al efortului depus de echipa noastra. MASTER STONE CLEAN stie ca prin serviciul prestat, mozaicul tau va arata ca nou, si tu vei fi indelung multumit de traditia inscrisa in piatra.