Slefuire, curatare, cristalizare, impermeabilizare, lustruire piatra naturala

Slefuire piatra naturala

Folosirea pietrei naturale in constructii are o indelungata traditie pastrata pana in prezent. Acest lucru se intampla deoarece piatra naturala confera cladirilor naturalete, rezistenta si eleganta. Piatra poate fi utilizata atat la exterior, in curti, gradini, cat si la interior, la pardoseli, sau la placarea peretilor. Desi este un material rezistent, piatra naturala are nevoie periodic de operatiuni de curatare, atunci cand apar primele semne ale uzurii. Aceste operatiuni se pot realiza doar cu ajutorul profesionistilor MASTER STONE CLEAN, cu experienta in slefuire piatra naturala.

Daca designul resedintei tale include suprafete din piatra naturala, atunci poti apela cu incredere la serviciile oferite de noi. Suntem o firma specializata in curatarea pardoselilor si a altor suprafete din piatra naturala. Uzura acestui material apare in timp, pe masura ce acesta este supus diverselor presiuni fizice sau chimice. In functie de particularitatile pietrei, duritate sau porozitate, aceasta isi poate pierde calitatile ce i-au conferit aspectul deosebit. Din fericire, toate aceste inconveniente se pot remedia cu usurinta prin serviciile specializate oferite de noi.

Serviciul de slefuire piatra se realizeaza cu responsabilitate si rabdare

MASTER STONE CLEAN iti ofera o paleta completa de servicii care pot reda in scurt timp stralucirea pietrei. Odata cu cresterea cererii pentru acest tip de material natural, cum este piatra, creste si nevoia de ingrijire a acestuia.

Apeleaza la serviciile de curatare piatra naturala oferite de firma noastra si te vei bucura de splendoarea unor pardoseli ce vor arata ca si cum ar fi fost proaspat montate. Pentru a readuce la viata piatra este nevoie de un efort si o atentie la detalii specifice, care pot fi oferite numai de o echipa de meseriasi specializati in astfel de lucrari. In continuare iti vom prezenta in ce consta acest proces de reconditionare sau curatare a suprafetelor din piatra.

Fiind un material de origine naturala, piatra este extrasa din diferite cariere si are nevoie de ingrijire periodica pentru a nu se deteriora excesiv. Zilnic sau saptamanal se pot realiza spalari ale pardoselilor, dar acestea nu previn efectul uzurii fizice a suprafetelor din piatra. De asemenea, daca nu sunt utilizate substante recomandate pentru curatarea pietrei, acestea pot chiar dauna pardoselilor. Daca sunt prea acide, se pot infiltra in tesutul mineral al rocii si il pot degrada. De aceea noi recomandam sa se apeleze la servicii profesionale de curatare a pietrei naturale, ce sunt special concepute pentru a indeparta orice urma de uzura si a reda un luciu durabil suprafetelor.

MASTER STONE CLEAN ofera servicii complete de slefuire piatra naturala pentru o multitudine de clienti

Serviciul oferit de echipa MASTER STONE CLEAN este realizat in cateva etape succesive. Rolul etapizarii este de a actiona treptat si in siguranta asupra pietrei, pentru a ajunge la un rezultat ca la carte, fara greseli. Procesul incepe cu slefuiri graduale, de pana la zece ori, realizate cu discuri diamantate de granularitati diferite.

Pentru a nu se imprastia particulele, aparatele folosesc apa pentru a le incorpora. Dupa fiecare slefuire se folosesc aspiratoare speciale pentru reziduurile lichide formate in urma acestui proces. La final se realizeaza cristalizarea pardoselii pentru intarirea acesteia, iar apoi se efectueaza procesul de impermeabilizare.

Ajutorul oferit de o echipa specializata in astfel de demersuri este de preferat in locul schimbarii pardoselilor din piatra. Este mult mai eficient din punct de vedere financiar, dar si din punct de vedere al efortului depus, ca o suprafata placata cu piatra sa fie curatata periodic. Se evita astfel aparitia unor degradari mai serioase, care ar implica costuri mult mai mari. Alege cu incredere MASTER STONE CLEAN pentru un lustru proaspat al pardoselilor tale din piatra naturala.

Iti prezentam o lista cu succesiunea etapelor acestui tip de serviciu:

  • Eliminarea impuritatilor, si a chitului vechi, in functie de caz
  • Slefuirea succesiva pentru eliminarea defectelor si nivelarea pardoselii
  • Aspirarea reziduurilor eliminate in urma slefuirii
  • Cristalizarea pardoselii cu cristalizant lichid sau praf pentru durizarea suprafetei
  • Impermeabilizarea cu ceara sau lac de protectie pentru evitarea patrunderii lichidelor

Toate etapele prezentate sunt realizate de o echipa eficienta si cu experienta in realizarea unor astfel de lucrari. Utilizam de asemenea, aparatura de ultima generatie fabricata de catre TASKI®, un producator cu renume in acest domeniu. Se folosesc utilaje de slefuit, precum si aspiratoare speciale pentru a aspira reziduurile rezultate in urma slefuirior succesive. In functie de cerintele fiecarui client si de particularitatile suprafetei se poate opta pentru efectuarea tuturor, sau doar a unor etape ale procesului. Ia legatura cu noi si spune-ne cum anume te putem ajuta si vom crea impreuna o solutie personalizata pentru pardoselile tale din piatra.

Suprafetele din piatra au nevoie de priceperea unei echipe competente. Atunci cand doresti ca pardoselile sau alte suprafete din piatra naturala sa fie constant in stare optima, trebuie sa apelezi la serviciile profesionale oferite de o firma specializata. MASTER STONE CLEAN iti pune la dispozitie o echipa de profesionisti ce dispune de utilaje adecvate si are experienta necesara pentru o slefuire piatra naturala ca la carte.

Indiferent de suprafata pardoselii, echipa noastra este gata sa redea oricand stralucirea initiala a pietrei. Acest lucru nu poate fi realizat de catre oricine, ci doar de catre meseriasi specializati si cu experienta in acest domeniu. Iti intindem o mana de ajutor si iti oferim o gama completa de servicii ce vor contribui la curatarea pietrei naturale.

De indata ce vei apela la noi, vom stabili detaliile necesare in procesul de lustruire al pardoselii tale – tipul de piatra, suprafata acesteia si serviciile implicate. Pentru ca aceasta evaluare sa fie cat mai exacta, ne vom deplasa la adresa ta. Vom lua toate precautiile necesare pentru ca intreg procesul sa se desfasoare in siguranta, iar rezultatul final sa fie cel pe care tu il doresti.

Bineinteles tinem cont de cerintele clientilor nostri, oferind servicii personalizate pentru fiecare posesor de suprafete din piatra. Astfel daca un client doreste sa fie realizata doar o parte a procesului de curatare, suntem pregatiti sa ne adaptam cerintelor.

Unele suprafete nu au nevoie de o reconditionare extinsa ci doar de anumite procese. Iti oferim consultanta cu privire la actiunile ce trebuie intreprinse pentru fiecare suprafata din piatra. Noi recomandam realizarea unui serviciu complet de curatare a pietrei naturale precum si realizarea cristalizarii si impermeabilizarii pardoselii pentru un efect de durata.

Procesul de cristalizare se realizeza cu paduri speciale si cristalizant lichid, sau praf (in functie de piatra). Impermeabilizarea se obtine cu ajutorul unui sigilant (ceara de protectie sau lac). Aceste ultime doua procese se realizeaza la final si sunt foarte importante pentru protectia si rezistenta indelungata a pietrei. Conteaza pe ajutorul oferit de echipa noastra de meseriasi si admira la final rezultatul efortului depus de ei.

P iatra naturala, sub toate aspectele sale a fost utilizata extins in special in constructia cladirilor istorice, in care isi au sediul institutii publice, dar si companii private. Noi, cei de la MASTER STONE CLEAN putem face fata oricarei cereri venite din partea unor astfel de clienti. Desi suprafetele din piatra din incinta unei institutii sunt mult mai extinse, necesitand mai mult efort, noi ne vom face treaba cu eficienta si pasiune. Rezultatul final va fi pe masura muncii prestate dar si a asteptarilor. Le recomandam patronilor sau administratorilor sa apeleze cu incredere la firma noastra pentru realizarea unor servicii eficiente de slefuire piatra naturala.

Din cauza traficului intens prezent in firme sau institutii, pardoselile din piatra se pot deteriora si isi pot pierde aspectul somptuos. De aceea este bine ca aceasta sa fie ingrijita periodic. Doar o echipa de profesionisti, ce cunoaste indeaproape aceste tipuri de materiale poate face o treaba excelenta in a le reda stralucirea. MASTER STONE CLEAN detine cunostintele si resursele necesare pentru a se asigura ca prin serviciile de slefuire piatra naturala pardoselile vor straluci din nou. Ca si pentru clientii cu resedinte private, noi ne putem deplasa la sediul firmei tale sau al institutiei publice pentru a face evaluarea suprafetelor si a-ti oferi detalii referitoare la manopera.

O informatie importanta pentru clienti este ca noi oferim si un serviciu de curatare al suprafetelor verticale placate cu piatra naturala. Avem o echipa de alpinisti competenti ce poate renova cu eficienta si in siguranta un imobil cu ziduri, pereti sau alte suprafete verticale din piatra. Stim ca la final, rezultatul muncii noastre va straluci, iar clientii vor fi incantati sa admire din nou suprafetele lucioase din piatra naturala.

Daca o suprafata de piatra este pretuita cu adevarat, ar trebui sa fie ingrijita periodic.

De ce sa nu valorifici ceea ce ai deja si sa te bucuri de o pardoseala de piatra care va straluci pentru o lunga perioada de timp? Atunci cand se utilizeaza materiale naturale cum sunt piatra sau lemnul, incaperile capata o atmosfera aparate de eleganta si stil. Din experienta noastra putem spune ca cele mai multe interventii asupra unei suprafete din piatra se realizeaza pentru a o reconditiona, a-i reda luciul pierdut in urma uzurii. Exista cazuri cand pardoselile sunt schimbate, iar piatra este aruncata precum un deseu. Noi nu recomandam acest lucru, pentru ca exista o metoda mult mai eficienta si usoara de a reda luciul initial al pietrei.

Piatra naturala este un material ce confera frumusete si trainicie caminului tau. Utilizarea pietrei naturale in constructii incepe odata cu civilizatia umana. Piatra, sub toate aspectele sale a fost folosita extensiv pe durata mileniilor, cu rezultate remarcabile. In functie de provenienta si modul de formare, in natura exista multe tipuri de piatra, fiecare cu proprietatile si calitatile sale. Poti alege dintr-o multitudine de culori, modele sau granulatii varietatea care crezi ca se potriveste cel mai bine casei tale. Noi, cei de la MASTER STONE CLEAN simtim o mare multumire atunci cand reusim sa readucem stralucirea pietrei naturale, fie ca vorbim de slefuire marmura, curatare granit sau mozaic.

Mentinerea in stare buna a unei pardoseli din piatra naturala este solutia optima. Atunci cand se utilizeaza materiale naturale cum sunt piatra sau lemnul, incaperile capata o atmosfera aparate de eleganta si stil. Din experienta noastra putem spune ca cele mai multe interventii asupra unei suprafete din piatra se realizeaza pentru a o reconditiona, a-i reda luciul pierdut in urma uzurii.

Exista cazuri cand pardoselile sunt schimbate, iar piatra este aruncata precum un deseu. Noi nu recomandam acest lucru, pentru ca exista o metoda mult mai eficienta si usoara de a reda luciul initial al pietrei. Daca o suprafata de piatra este pretuita cu adevarat, ar trebui sa fie ingrijita periodic. De ce sa nu valorifici ceea ce ai deja si sa te bucuri de o pardoseala de piatra care va straluci pentru o lunga perioada de timp?

Cere ajutorul avizat al MASTER STONE CLEAN pentru a beneficia de o evaluare corecta a starii suprafetelor tale din piatra. Alege serviciile eficiente oferite de noi si pretuieste rezultatul muncii noastre. Suntem dornici sa facem o treaba excelenta si sa redam la maxim stralucirea pe care piatra naturala o merita.

Multumita expertizei noastre si dotarii cu aparatura speciala, procesul de slefuire al pietrei se va realiza usor si eficient. Ar trebui sa apreciem mai mult ceea ce natura ne-a daruit si sa incercam sa nu mai punem presiune pe exploatarea unei resurse finite si pretioase.

Este mai recomandabil si din punct de vedere financiar ca din timp in timp suprafetele sa fie verificate si curatate. Il poti privi ca pe un serviciu de mentenanta al pardoselilor din piatra naturala. Apeland la noi vei vedea ca rezultatele muncii noastre vor fi durabile si admirabile.

Noi iti vom raspunde cu promptitudine si de indata ce vom evalua toate cele necesare pentru ca serviciile efectuate de noi sa se realizeze optim, vom incepe treaba. Lasa pe mana unor specialisti in slefuire piatra naturala efortul necesar in redarea luciului pardoselilor tale. MASTER STONE CLEAN are capacitatea si dotarile pentru obtinerea unui rezultat de care vei fi incantat. Pretuieste ceea ce pamantul a faurit in milioane de ani si conteaza pe ajutorul nostru in redarea stralucirii pardoselilor, pentru a te bucura de frumusetea si trainicia  suprafetelor din piatra naturala.

Noi putem lucra cu orice tip de suprafata din piatra naturala, de la pretiosul onix pana la ardezie, granit si popularele roci calcaroase, travertinul si marmura. Atunci cand clientul este multumit de efortul depus de echipa noastra, avem garantia ca realizam o treaba admirabila si rezistenta. MASTER STONE CLEAN doreste ca pardoseala ta sa straluceasca si sa confere un aspect luxos si plin de rafinament caminului tau, indiferent de tipul de piatra naturala pe care il detii. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne oferi mai multe detalii cu privire la serviciile pe care vrei sa le efectuam asupra pietrei.

Iti prezentam o parte din atuurile firmei noastre:

  • Disponibilitate pentru curatarea si intretinerea unor suprafete de orice intindere
  • Disponibilitatea utilizarii alpinistilor pentru curatarea pietrei la inaltime
  • Echipamente adecvate si de ultima generatie pentru lustruirea pietrei naturale
  • Promptitudine si seriozitate in satisfacerea cerintelor unei clientele variate