Slefuire, curatare, cristalizare, impermeabilizare, lustruire travertin

Cauti servicii profesionale slefuire travertin? MasterStoneClean are o experienta de peste 10 ani in ingrijirea acestui tip de suprafata. Travertinul reprezinta una dintre cele mai utilizate roci din constructii. Se preteaza foarte bine atat in interiorul cladirilor, ca si la exteriorul acestora. Placile din travertin au fost si sunt folosite la placarea pardoselilor, fatadelor cladirilor, la monumente, la amenajarea si decorarea gradinilor sau a foaierelor hotelurilor etc. O casa in care exista travertin prezinta un aer elegant si natural, acesta conferind o atmosfera primitoare incaperilor. Din pacate, din cauza trecerii timpului si a uzurii, pardoselile de travertin sau alte suprafete placate cu travertin isi pot pierde din stralucire. Solutia este sa apelezi la serviciul profesional de slefuire travertin oferit de firma noastra.

Tot mai multe resedinte isi decoreaza incintele cu placi de travertin. Este un material care pe langa accesibilitatea si usurinta de a fi montat, este si aspectuos. Poti alege diferite nuante calde care confera stil si ospitalitate caminului tau. Odata cu cresterea cererii pentru acest tip de material natural, creste si nevoia de ingrijire a acestuia. In functie de locul unde este montata pardoseala si de traficul pe care roca trebuie sa il suporte, aceasta isi poate pierde calitatile din cauza combinatiei de stres fizic sau uzura chimica de origine acida. Recomandam apelarea la servicii profesionale de curatare travertin pentru a-i reda stralucirea de odinioara.

MASTER STONE CLEAN isi doreste ca tu sa te bucuri de pardoseala ta de travertin, iar aceasta sa arate ca noua. Din fericire pentru tine exista o solutie la indemana, si anume ajutorul acordat de echipa noastra de profesionisti pregatiti sa inceapa procesul de slefuire travertin si de redare al luciului acestuia.

Serviciul de slefuire travertin se realizeaza cu pricepere si cu rabdare

Fiind o roca sedimentara formata in principal din carbonat de calciu, travertinul este vulnerabil la substante acide sau alte lichide care il pot pata, patrunzand in tesutul mineral. De asemenea, ca si alte pietre naturale, cum este marmura, travertinul isi pierde treptat luciul din cauza uzurii fizice
Acest proces se realizeaza in mai multe etape si cu multa grija pentru a evita eventuale deteriorari sau accidentari. Utilajele folosite sunt de ultima generatie si de cea mai buna calitate, fiind produse de TASKI®, un productor cu renume in acest domeniu. Procesul incepe cu slefuiri graduale, de pana la zece ori, realizate cu discuri diamantate de granularitati diferite. Pentru a nu se imprastia particulele, aparatele folosesc apa pentru a le incorpora. Dupa fiecare slefuire se folosesc aspiratoare speciale pentru reziduurile lichide formate in urma procesului. La final se realizeaza cristalizarea pardoselii pentru intarirea acesteia si apoi impermeabilizarea sa.

MMASTER STONE CLEAN iti ofera un serviciu complet de curatare travertin, prin care stralucirea initiala a rocii va fi redata dupa un proces eficient. Suntem o firma specializata in diferite procese de lustruire a suprafetelor din piatra, avand realizari deosebite. Este recomandat ca travertinul sa fie reconditionat periodic, pentru a-si pastra cat mai mult timp calitatile. Pentru a conferi un luciu nou suprafetelor tale din piatra, este nevoie de un anumit efort si de o atentie speciala la detalii, pe care doar o echipa specializata in lustruire travertin il poate realiza. Iti vom prezenta care sunt pasii intreprinsi de echipa noastra pentru a reda luciul initial al travertinului.

MASTER STONE CLEAN ofera servicii profesionale de slefuire travertin

Multumita particularitatilor sale estetice, travertinul este inca folosit pe scara larga la amenajarea si infrumusetarea cladirilor. Multe institutii si chiar companii opteaza pentru folosirea suprafetelor de travertin. MASTER STONE CLEAN lucreaza de asemenea, si pentru institutii publice sau firme private pentru a le readuce la starea initiala pardoselile din piatra.  Exista numeroase exemple de companii ce au sediul intr-o cladire istorica, in care exista multe pardoseli sau suprafete din travertin. Este de dorit ca proprietarii sau administratorii sa apeleze la servicii specializate de curatare travertin, pentru ca incintele sa-si mentina frumusetea.

Datorita traficului intens la care sunt supuse pardoselile din travertin, si din cauza faptului ca aceasta roca este destul de poroasa, pot aparea defecte, care in timp duc la deteriorari mai serioase. De aceea este benefic pentru starea materialului sa fie ingrijit din timp in timp. Este recomandat sa fie apelata o firma specializata pentru a realiza un serviciu de mentenata al pardoselilor. MASTER STONE CLEAN detine cunostintele si resursele necesare pentru a se asigura ca suprafetele din travertin vor straluci din nou. Ca si in cazul clientilor cu resedinte private, noi ne putem deplasa la sediul firmei tale sau al institutiei publice pentru a face o evaluare a suprafetei si pentru a-ti oferi detalii cu privire la manopera.

Daca iti doresti ca pardoselile tale sa ramana intr-o stare optima, trebuie sa apelezi la serviciile unei firme specializate in reconditionarea suprafetelor din granit. Acest lucru nu poate fi realizat de catre oricine. Experienta, indemanarea si rabdarea sunt atuurile echipei noastre. Meseriasii nostri au o indelungata experienta de lucru in acest domeniu si au adus satisfactie multor clienti. Iti oferim o gama completa de servicii specializate ce vor contribui la lustruirea travertinului si redarea stralucirii initiale a acestuia. Iata cateva din punctele forte ale echipei noastre:

 • Experienta
 • Rabdare
 • Responsabilitate
 • Atentie la detalii
 • Indemanare

Echipa MASTER STONE CLEAN este dotata cu aparatura special proiectata pentru astfel de lucrari. Utilajele sunt produse de TASKI®, un brand renumit in acest domeniu, al curatarii pardoselilor. Personalul calificat trimis de noi se va ocupa de toate aspectele ce tin de o slefuire travertin executata ca la carte. Dupa realizarea slefuirilor succesive se obtine ceea ce se numeste luciul mecanic. Fiecare client poate decide care sunt pasii ulteriori acestei etape.

Ia legatura cu noi si ofera-ne mai mute detalii referitoare la tipul de piatra ce trebuie curatata si  suprafata acesteia. Ne vom deplasa, de asemenea, la domiciliu pentru a face o evaluare mai exacta a gradului de degradare a rocii si a pasilor urmatori. Ne vom lua toate precautiile necesare pentru ca intreg procesul sa se desfasoare in siguranta, iar rezultatul final sa fie cel pe care ti-l doresti. De asemenea, vom stabili impreuna data inceperii lucrarii. Conteaza pe ajutorul oferit de echipa noastra de meseriasi pentru a duce la bun sfarsit planurile tale.

Iata pe scurt care sunt etapele in ordinea efectuarii lor:

 • Eliminarea impuritatilor, si a chitului vechi, in functie de caz
 • Slefuiri succesive pentru eliminarea defectelor si nivelare
 • Aspirarea reziduurilor eliminate in urma slefuirilor
 • Cristalizarea pardoselii cu cristalizant lichid sau praf pentru durizarea suprafetei
 • Impermeabilizarea cu ceara sau lac de protectie pentru evitarea patrunderii lichidelor

Toate aceste etape nu pot fi realizate decat de o echipa de profesionisti ce au experienta si priceperea necesare in realizarea unui astfel de demers. In functie de cerintele fiecarui client si particularitatile suprafetei se poate opta doar pentru o parte a etapelor procesului. MASTER STONE CLEAN iti sta la dispozitie oricand ai nevoie de o curatare a travertinului si credem ca rezultatul final te va impresiona. Nu trebuie decat sa iei legatura cu noi si sa ne comunici serviciul pe care-l doresti si vom stabili impreuna o solutie personalizata pentru suprafetele din travertin ale casei tale.

Noi recomandam de asemenea, si realizarea etapelor de cristalizare si impermeabilizare ale pardoselii pentru un efect de durata al procesului. Aceste ultime doua procese sunt necesare pentru marirea rezistentei travertinului la uzura si inchiderea porilor rocii pentru ca apa sau alte lichide sa nu mai patrunda si sa o deterioreze.

Procesul de cristalizare se realizeaza cu paduri speciale si cristalizant lichid, sau praf (in functie de piatra). Impermeabilizarea se obtine cu ajutorul unui sigilant (ceara de protectie sau lac). Se obtine astfel un strat subtire dar foarte rezistent ce va proteja suprafata travertinului. Lasa efortul pe umerii nostri si admira la final rezultatul eficient si sigur al echipei noastre de profesionisti.

Ideal pentru firme si institutii

Chiar daca pardoselile institutiilor sau firmelor au o intindere mai mare, noi avem experienta si echipamentele necesare pentru a duce la bun sfarsit o munca eficienta. Echipa noastra de meseriasi poate face fata cu brio si unor astfel de lucrari mai extinse. Noi putem oferi, de asemenea si curatarea si renovarea peretilor, zidurilor, sau a suprafetelor verticale placate cu travertin. Dispunem de o echipa de alpinisti competenti ce poate renova cu eficienta si in siguranta un imobil placat cu acest tip de roca.

Iata pe scurt care sunt cateva din caracteristicile firmei noastre:

 • Echipamente adecvate si de ultima generatie pentru slefuire travertin
 • Disponibilitatea utilizarii alpinistilor pentru lustruirea travertinului la inaltime
 • Experienta si profesionalism in curatarea suprafetelor extinse ale firmelor sau institutiilor
 • Disponibilitate pentru curatarea si intretinerea unor suprafete de orice intindere

Este mult mai eficient din punct de vedere financiar, dar si din punct de vedere al efortului depus, ca o suprafata placata cu travertin sa fie curatata periodic. Se pot evita astfel neplacerile cauzate de degradari mai serioase, ce vor implica si costuri mai ridicate. Dupa un serviciu efectuat eficient si profesionist vei avea parte de un rezultat pe masura. Pardoselile isi vor recapata stralucirea si vor contribui in continuare la conferirea unei atmosfere elegante si distincte sediului firmei sau al institutiei publice. Alege cu incredere MASTER STONE CLEAN pentru un lustru reinnoit al suprafetelor din travertin.

Alege solutia curatarii travertinului in defavoarea inlocuirii sale. Poti apela cu incredere la firma noastra ca sa cunoasti in detaliu masurile necesare pentru ca pardoseala ta din travertin sa arate ca noua. Din experienta noastra de lucru putem spune ca cele mai multe interventii asupra unei pardoseli din piatra se realizeaza pentru a o reconditiona, a-i reda luciul pierdut in urma uzurii. Exista cazuri rare in care e necesara schimbarea pardoselii, in functie de gradul de deteriorare, vechime, sau preferintele clientului. Insa daca o suprafata de piatra este apreciata cu adevarat, aceasta trebuie sa fie ingrijita periodic.

Noi, cei de la MASTER STONE CLEAN ne dorim ca o pardoseala din travertin sa fie pretuita la adevarata valoare. Naturii i-a luat milioane de ani pentru a reda frumusetea acestui tip de piatra. Nu ne dorim ca travertinul sa fie aruncat precum un deseu la primele semne de degradare. Solutia este simpla, apeleaza la serviciile oferite de noi pentru a putea admira ceea ce natura a faurit intr-un timp indelungat. Poti de asemenea, sa ne ceri sfatul atunci cand nu esti sigur daca travertinul mai poate fi salvat. In cele mai multe cazuri intalnite de noi, acesta se poate lustrui usor.

Ar trebui sa apreciem mai mult ceea ce am primit de la natura si sa incercam sa nu mai punem presiune pe exploatarea unei resurse finite si pretioase. Cea mai la indemana solutie, usoara si eficienta, este reconditionarea si ingrijirea acestui tip de piatra. Suntem dornici sa redam stralucirea initiala a pietrei printr-un set de operatiuni adecvate. Cu ajutorul oferit de echipa MASTER STONE CLEAN, procesul de curatare travertin va fi eficient si va avea rezultate durabile.

TRAVERTIN
Travertinul a fost folosit ca material de constuctii timp de mii de ani. Oamenii l-au pretuit si au construit cu ajutorul lui resedinte, palate, monumente si alte edificii de valoare. Colosseum-ul din Roma reprezinta un exemplu perfect de constructie ce foloseste travertinul.
Travertinul, o piatra ce confera eleganta si expresivitate caminului tau
Nu e de mirare ca aceasta piatra provenita din jurul izvoarelor minerale a fascinat oamenii inca din cele mai vechi timpuri. Spre deosebire de marmura, cu care se aseamana, travertinul este o roca destul de poroasa. Porii se pot inchide totusi foarte usor prin tehnicile folosite de noi, cum sunt slefuirea si cristalizarea. In urma acestora, travertinul va capata un luciu aparte.

Travertinul va ramane mereu o roca folosita pretutindeni in constructii si nu-si va pierde niciodata popularitatea. Nuantele sale calde si textura poroasa, interesanta vor conferi interioarelor si exterioarelor deopotriva un farmec aparte. MASTER STONE CLEAN doreste ca pardoseala ta sa straluceasca si sa confere un aspect luxos si rafinat caminului tau. Apeleaza astfel la serviciul de slefuit travertin oferit de firma noastra pentru a-ti incanta privirea cu luciul atractiv al acestei roci.

Noi iti vom raspunde cu promptitudine si ne vom deplasa la tine pentru a evalua suprafetele si a-ti prezenta o oferta personalizata. La final iti garantam ca vei fi multumit de rezultatul muncii noastre. Nu ezita sa apelezi la serviciile specializate oferite de noi, pentru a te bucura in permanenta de o pardoseala impecabil de curata si stralucitoare. Fie ca vorbim de servicii curatare marmura, slefuire mozaic sau travertin, rezultatele obtinute vor fi uimitoare.